Caroline Haraldsson.

2014-09-16
18:12:00

Vad händer?

Ja, bra fråga..
Vad händer i livet just nu?
Jag har börjat plugga på nytt.
Jag lovade mig själv att inte sätta mig i skolbänken igen, för jag visste förr eller senare skulle jag sluta där jag står idag...
Men jag följer min dröm sen barnsben att jag ta mitt C o CE kort, vare sig min kropp vill eller ej så ska jag ta det. Kosta vad det kosta vill.

Jag har börjat på rally lydnad med Trixie, vilken är super kul o vi har verkligen kommit framåt snabbt och nästa vecka blir det "tävling" :D ny plats, nytt folk. Men shit vad kul o skrämande det är!

jag har hittat ett underbart stall, som jag bokstavligt älskar! Allt är så perfekt! lite läskigt bra, liksom. men åh vad jag njuter <3

Allt runt om mig börjar falla på plats, och för första gången på länge, känner jag mig liksom nöjd med allt runt om, men jag är så besviken o arg på mig själv, för hur jag kunde vara så dum o första min kropp så tidigt?
för här står jag 20 år, och somliga dagar ska jag vara glad om jag klarar av att stå en hel dag.. det enda som fungera bra är att köra, tur jag som älskar att sitta bakom ratten, där mår jag bäst.

Så jag får kämpa med träning så ska detta gå, så kommer jag ha min kropp underkontroll, men det är jobbigt vissa dagar men jag har ingen annan än mig själv att skylla, jag lät det hända, jag lät mig bli sönder stressad och förstörd av alla andra.
jag ville så gärna duga så jag förstörde mig själv istället, vad fick jag för det? inte ens ett tack, utan bara kan du inte bättre, fan vad du är kass..

Nej, nu blir det ändring på allt och faktiskt dra ner på allt o fokusera på MIG SJÄLV = hästarna, hunden, familjen.
Jag hoppas att när allting börjar falla på plats att min kropp repar sig, eller nej att jag repar mig.
sakta men säkert kommer väl även jag dit! :)

fullspäckad vecka, nästa blir lugnare den måste bli lugnare, på söndag styr jag bilen mot MALMÖ till min allra bästa vän, min andra halva, mitt allt. ÄNTLIGEN!
Peace.